Microsoft Windows XP Media Center Microsoft Windows XP Media Center

جزییات بیشتر

موجود است
40,000 ریال

30 محصولات دیگر در همان شاخه:

• Autodesk  Autocad Electrical 2015

• Autodesk Autocad 2015 SP2 + Product Help

• Abobe Photoshop CC  2014.2.1

• V-ray Studio 2015

شرکت مایکروسافت ویندوز اکس‌پی را به منظور بروزکردن رابط کاربری یا همان شکل ظاهری برنامه، افزودن ویژگی‌های تازه، یکدست‌کردن «مبنای کد» بین اعضای مختلف خانواده مایکروسافت ویندوز و فراهم آوردن یک پلتفرم باثبات‌تر، پایه‌گذاری و در سال 2001 روانه بازار کرد. در سال 2003 این نسخه تحت عنوان «ویندوز XP ویرایش Media center 2003  همگام سازی شد که قابلیت‌های جدیدی همچون امکان استفاده از رادیو FM به آن اضافه شده بود. در سال‌های 2004 و 2005 نیز این ویرایش ارتقاء داده شد.
نسخه ویندوز ایکس پی مدیا سنتر سرویس پک 3 به شما این امکان را می دهد تا از بهترین برنامه های سرگرم کننده خانگی لذت ببرید، عملکردهای شخصی و کارهای خلاقانه به روش بسیار ساده با کمک این نسخه بر روی پی سی خانگی قابل اجرا می باشد.  با ویندوز ایکس پی مدیا سنتر شما می توانید داده های خود را به آسانی ذخیره کرده، با دیگران به اشتراک بگذارید و از تماشای فیلم و عکس و اجرای موسیقی و برنامه های ویدیوئی خانگی لذت ببرید. این نسخه برای اجرای برنامه های سرگرم کننده خانگی بهترین گزینه موجود است و عملکردهای سمعی و بصری آن در زمینه برنامه های سرگرم کننده در دو نسخه ویستا Home Premium و ویستا Ultimate موجود می باشد. مدیا سنتر علاوه  بر کاربردهای مدیا ، قادر است از بسیاری از قابلیت های نسخه های دیگر نظیر XP Home پشتیبانی کند. بعلاوه قادر به اجرای سایر برنامه های مایکروسافت، بازی های رایانه ای و چک کردن ایمیل ها و وبگردی در فضای مجازی اینترنت می باشد.
نسخه مدیا سنتر ویندوز از جمله نسخه هایست که کاربری ساده ای دارد و شما می توانید بسیاری از قابلیت های آن را از طریق ریموت کنترل به اجرا بگذارید. با این سیستم عامل می توانید به راحتی اقدام به ویرایش آسان فایل ها، سازماندهی ویدئوها، فایل های صوتی و عکس ها نمایید، همچنین امکان دسترسی به محتوای آنلاین فیلم ها، ایستگاه رادیویی اینترنتی و پادکست ها را خواهید داشت. شما می توانید آلبوم های هنری خود را بانضمام تصاویر در حالت thumbnail را برای ویدئو کلیپ های شخصی به نمایش بگذارید و از دیدن آن ها لذت ببرید. جهت بهره گیری از تمامی امکانات این سیستم عامل نیاز به سخت افزار مناسب دارید که در این صورت می توانید از قابلیت های متنوع آن بهره مند گردید. بطورکلی این نسخه از ویندوز را برای کاربردهای خانگی پیشنهاد می کنند. شما می توانید با این سیستم عامل کلیه برنامه های کاربردی اعم از نرم افزارهای آفیس، نرم افزارهای طراحی و مهندسی را به راحتی اجرا نمایید، ضمن اینکه با 12 زبان زنده دنیا و Unicode سازگاری دارد.

مولتی مدیا
ویندوز مدیا سنتر بر روی پی سی های مدیای پرقدرت قابل نصب است و به سیستم صوتی تصویری خانگی شما متصل             می گردد و بهترین گزینه برای پخش برنامه های مولتی مدیا می باشد. با استفاده از قابلیت های اشتراک گذاری آن می توانید ویدیوها و کلیپ های بامزه خود را با دوستان و اعضاء خانواده بر روی نمایشگرهای بزرگ تماشا کنید. شما می توانید با اتصال رایانه خود و بهره گیری از امکانات ویندوز مدیا سنتر فایل های صوتی و تصویری و بازی های رایانه ای را با بهترین کیفیت اجرا نمایید و اطلاعات آلبوم ها را ویرایش کنید. با کمک این سیستم عامل می توانید به راحتی به فضای پیچیده اینترنت وارد شده، فیلم و برنامه های موردعلاقه تان را دانلود کنید و از امکانات اشتراک گذاری آن استفاده نماید. برنامه های مایکروسافت آفیس، نرم افزارهای مشهورمدیا نظیر پلیرهای صوتی و تصویری و نرم افزارهای ویرایش فیلم و عکس در این سیستم عامل قابل نصب و اجرا می باشد. این نسخه با سیستم های همراه نظیر دوربین های دیجیتالی نیز کاملاً سازگار می باشند.
امکانات امنیتی
این سیستم عامل از امکانات امنیتی اصلی مانند دیواره آتش، مسدودکننده های آنی، ضدجاسوس افزارها، آنتی ویروس ها و سایر عوامل تهدید کننده پشتیبانی می کند و بهترین فضا را برای جلوگیری از ورود عوامل تخریب کننده بوجود می آورد.
شبکه سازی
در بخش شبکه سازی این سیستم عامل امکانات قابل ملاحظه ای برای کاربران خانگی فراهم می کند.  شما می توانید رایانه خود را که تحت این سیستم عامل است به دستگاههای همراه و یا ایکس باکس 360 و تلویزیون متصل نمایید، که برای اینکار نیاز به تهیه Media Center Extender و یا Media Center Extender برای ایکس باکس خواهید داشت.

برخی از ویژگیهای جدید Windows XP SP3 Media Center
•    پشتیبانی از Multi-Tuner جهت پخش برنامه و ضبط همزمان برنامه های دیگر
•    پشتیبانی از برنامه نویسی تلویزیون های محلی دیجیتال و اچ دی و ضبط ویدیوهای شخصی
•    قابلیت رایت سی دی و دی وی دی برای تهیه دیسکهای مولتی مدیا
•    تجربه کار با روشهای جدید در برنامه های مدیا، ارائه طراحی جدید، کاربری ساده و تنظیمات ساده تر، بطورکلی این نسخه از قابلیتهای جدید و انقلابی مولتی مدیا پشتیبانی می کند.
•    ارائه ابزارها و امکانات متنوع برای اجرای برنامه های سرگرم کننده
•    حاوی درایور SATA برای چیپست‌های اینتل و انویدیا
•    دارای سریال جنیون (ارائه شده به صورت جدا)
•    شامل نرم‌افزارها و ابزارهای ضروری و کاربردی